We Are één team

Initiatiefnemers Bram Jr Rontberg, Melanie Haaksma en René van Dijk

Wij zijn Delftenaren met een hart voor onze stad. Vanuit onze eigen ondernemingen vonden we dat er iets moest gebeuren. Tijdens de corona hebben we onze koppen bij elkaar gestoken en met Support Delft ondernemend Delft bij elkaar gebracht. Wij zitten elke maandag en dinsdag in ons kantoor bij Rodi Media ZH.

René van Dijk

Je kent hem ook wel van Blue Pearls of Delft en Pixlbar. Hierdoor is hij bij veel Delftse ondernemers bekend. René heeft de bouw van de site gedaan. Je kunt bij René terecht voor vragen over set-up en technische vragen. Hiernaast bewaakt hij ook de huisstijl.

Melanie Haaksma

Je kent haar ook wel van Instore Conceptstore en Studio-2010 en Hartje Delft. Samen met Denise Rontberg zorgen zij voor creativiteit bij Delftse ondernemers. Je kunt bij haar terecht voor vragen over deelname of fotografie. Zij zorgt ook voor de social media en communicatie.

Bram Jr Rontberg

Je kent hem ook wel van RODI Media ZH en Delft op Zondag. Bram regelt de verspreiding en bestellingen. Natuurlijk kun je bij hem ook terecht voor vragen over advertenties in de krant, bedrukking of belettering.

We Are een stichting

Maak kennis met onze bestuursleden

Patricia Zegwaard
Patricia Zegwaard - Voorzitter We Are Delft

Patricia is een echte Delftse. Ook al woont ze nu niet meer in Delft, nog steeds winkelt ze en verblijft ze graag en vaak in Delft. Hierdoor kent zij veel winkeliers en ondernemers persoonlijk. Ze is voorzitter geworden van We Are Delft omdat zij allereerst een hart voor de stad heeft. Door haar ondernemers mind kan zij zich goed indenken in wat de ondernemers nodig hebben.

Ze gelooft in out of the box denken en denkt dat digitalisering momenteel geen extraatje meer is maar juist een must. We Are Delft is een aanpakker, lekker eigentijds en op zoek naar een win-win voor alle partijen, zowel voor bezoeker als ondernemer. Door haar ervaring in meerdere besturen kan ze goed overzicht en koers houden naar ons doel; hét online warenhuis worden van Delft.

Raymond van Uffelen
Raymond van Uffelen, Penningmeester We Are Delft

Raymond van Uffelen, 48 jaar. Drie kinderen en getrouwd met Danielle Beerens. Raymond is geboren en getogen Delftenaar en is zijn carrière 25 jaar geleden gestart bij jeansstore The Way In. Hij heeft lange tijd de kappersketen Sjenkels uitgebouwd alvorens hij zijn eigen jeanswinkel Ray Brandstore openden.

Na zeven jaar is zijn winkel definitief gesloten en heeft zich al die tijd weten in te zetten voor ondernemers binnen Delft, en dat blijft hij ook doen middels We are Delft.

Niels de Rooij
Niels de Rooij - Secretaris We Are Delft

Niels is 22 jaar en secretaris van We Are Delft. Toen hij voor het eerst hoorde van We Are Delft vond hij het direct een mooi en goed initiatief. Zeker nu ondernemers het zwaar hebben vanwege de Corona crisis, is het fijn om een gezamenlijk front te vormen en elkaar te helpen.

Binnen het bestuur is Niels de enige student. Omdat er ook veel studenten in Delft wonen is het handig om te weten wat er speelt en wat aanslaat bij studenten. Omdat We Are Delft er ook is voor studenten kijk hij naar de wensen/behoeften van studenten, zodat We Are Delft hier op kan inspelen. Daarnaast heeft Niels ervaring opgedaan bij het organiseren van de OWee, die hij ook hier goed kan toepassen. Zelf studeert hij Food, Commerce and Technology aan Hogeschool Inholland in Delft. Momenteel zit Niels nu in zijn afstudeerperiode en hoopt straks met succes zijn opleiding af te ronden.

De reden waarom Niels aan boord is gestapt is omdat hij het leuk vindt om dingen te ondernemen. Daarnaast geloof Niels in het initiatief en hij  zou graag onderdeel willen zijn van de oplossing voor veel ondernemers in Delft.