We Are één team

Initiatiefnemers Bram Jr Rontberg, Melanie Haaksma en René van Dijk

Wij zijn Delftenaren met een hart voor onze stad. Vanuit onze eigen ondernemingen vonden we dat er iets moest gebeuren. Tijdens de corona hebben we onze koppen bij elkaar gestoken en met Support Delft ondernemend Delft bij elkaar gebracht. Wij zitten elke maandag en dinsdag in ons kantoor in Rodi Media ZH.

René van Dijk

Je kent hem ook wel van Blue Pearls of Delft en Pixlbar. Hierdoor is hij bij veel Delftse ondernemers bekend. René heeft de bouw van de site gedaan. Je kunt bij René terecht voor vragen over set-up en technische vragen. Hiernaast bewaakt hij ook de huisstijl.

Melanie Haaksma

Je kent haar ook wel van Instore Conceptstore en Studio-2010 en Hartje Delft. Samen met Denise Rontberg zorgen zij voor creativiteit bij Delftse ondernemers. Je kunt bij haar terecht voor vragen over deelname of fotografie. Zij zorgt ook voor de social media en communicatie.

Bram Jr Rontberg

Je kent hem ook wel van RODI Media ZH en Delft op Zondag. Bram regelt de verspreiding en bestellingen. Natuurlijk kun je bij hem ook terecht voor vragen over advertenties in de krant, bedrukking of belettering.