Juni. Maand vd anti-lekband!

Nooit meer banden plakken
Ja hoor! Je hebt haast, blijkt je fietsband lek. En niet voor de eerste keer. Dus, ga jij voor de zoveelste keer naar de fietsenmaker? Of schaf je dit keer een anti-lekband aan? Bij De Leeuw Fietsreparaties krijg je in de maand juni bij aankoop van een anti-lek buitenband gratis een gloednieuwe binnenband cadeau.

Het geheim van de anti-lekband

Een band nooit meer hoeven plakken. Dat is toch fantastisch! Maar wat is eigenlijk the secret van deze krachtige fietsbanden? “Het geheim van anti-lek buitenbanden zit hem in het extra dikke materiaal, wat ondoordringbaar is. Scherpe dingen als glas  kunnen de binnenkant daardoor veel moeilijker bereiken, waardoor deze niet lek raakt”, verteld Johan de Leeuw, eigenaar van De Leeuw Fietsreparaties. Maar er zijn nog meer voordelen. Je hebt er extra lang plezier van én ze fietsen een stuk aangenamer.

Neusje van de zalm

Ook geen zin meer om je banden te moeten plakken? Hoog tijd om je fiets te voorzien van anti-lek buitenbanden! Je hebt bij de Leeuw keuze uit de standaard band, de CST, de Continental & de Schwalbe Marathon. “Deze laatste fietsband is het neusje van de zalm op dit gebied en staat bekend als ‘de onplatbare band”, aldus Johan. Laat je jouw buitenbanden vervangen, dan krijg je er gratis een binnenband bij + de montage. Vanaf 28,50 Euro. Een afspraak maken is niet nodig: “Als je jouw fiets hier ’s morgens langs brengt, staat deze aan het eind van de dag weer voor je klaar.” 

Breestraat 28a Delft. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *