Chocolate Company Delft binnen geopend

Voor alles wat met chocolade te maken heeft is Chocolate Company in Delft de plek om te zijn deze zomer.

Eigenaar Eric Janssen benadrukt het nog eens: “Wij doen echt heel veel met chocola. Die ontwikkeling is tot stand gekomen door de Hotchoc Spoons die wij inmiddels in 60 smaken aanbieden. Mensen kunnen en moeten er eigenlijk niet omheen, want de chocola is gewoon verrukkelijk.” Smaken zijn er vanzelfsprekend in wit, puur en melk, maar het gros van de smaken zijn creatieve varianten op de al bestaande basissmaken. “Cookie Coconut, Praliné-nougat en Toffee-temptation. Daarbij zijn er ook nog wat smaken met alcohol, zoals eentje met likeur 43.”

Gelukkig mogen we binnenkort ons terras uitbreiden door flinke inzet van de gemeente Delft.

Aanbod

De chocolade die gebruikt wordt, is Fair Trade en maken we zelf. “Wij hebben er vanaf het begin voor gekozen om goede kwaliteit chocola te gebruiken. Via cacaotrace weten wij precies waar de cacaobonen vandaan komen, zodat de boeren een eerlijke prijs krijgen. Die bonen gaan dan naar de centrale plek in Kerkrade waar ze tot chocolade worden gemaakt.” Naast de brede opties van chocolaproducten, is er ook nog een lunchroom. “Hier serveren we belegde broodjes met bijvoorbeeld brie, zalm, maar ook luxe tosti’s met caprese of zalm-avocado. Wij werken enkel met verse (seizoens) producten.”

Heropening binnen

Eric is blij dat hij dit weekend weer binnen open mag: ‘’Ons terras is wat kleiner, dus die binnenplaatsen zijn wel hard nodig. Gelukkig mogen we binnenkort ons terras uitbreiden door flinke inzet van de gemeente Delft.” Het bedrijf is open van 10 tot 5. Meer informatie over het menu en de producten zelf vind je op chocolatecompany.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *