Haal alles uit de stad!

We Are Delft staat voor loyaal aan lokaal. Wij presenteren alle local heroes van Delft overzichtelijk bij elkaar in een online etalage. Met gemak voor de klant én jou als ondernemer. We maken het voor bezoekers onweerstaanbaar om bij jou online te komen kijken en kopen. Jezelf presenteren, betaling, bezorging: we nemen je alles uit handen.

Haal alles uit ons platform. Jouw platform!

Haal alles uit de stad

Je bent trots op je zaak. Trots op je stad. Wij ook. Want We Are Delft. Een online platform dat al het mooie uit heel Delft met veel liefde deelt. Tot ver buiten Delft. Wij zijn trots en loyaal aan lokaal. En brengen local heroes ruimschoots onder de aandacht. Met een persoonlijke digitale etalage waarin je jezelf optimaal presenteert en waar klanten met gemak bij je kopen. Op desktop, tablet en mobiel bekijken, bestellen, betalen, laten bezorgen.

Jouw klant heeft het online gemak, jij hebt er verder geen omkijken naar. Sterker nog, omdat wij WeAreDelft.nl continu optimaliseren, maak je het jouw klanten en jezelf steeds gemakkelijker. En kom je hoger in de zoekresultaten van Google, zodat méér mensen bij jou aankloppen. Een extra, niet te missen en veilig verkoopkanaal, met een enorm bereik.

We adverteren, maken campagnes en een prachtig gratis magazine dat overal komt te liggen. Om alles op WeAreDelft.nl nóg meer op de kaart te zetten. Haal alles uit je onderneming.

Haal alles uit de stad.
Haal alles uit ons platform.
Jouw platform!

We Are Delft. Jij toch ook?

Waarom?

WeAreDelft.nl doet het nét even anders. Geen standaard promotie maar bezoekers verrassen met bijvoorbeeld thema’s, activiteiten, trends en unieke producten. In een open systeem dat klantdata en 1-op-1 communicatie beschikbaar stelt voor ondernemer en consument. Profiteer van hechte samenwerking met lokale media (schaalvoordeel), een duurzame logistieke partner, een groot netwerk en dito bereik. We nemen alles uit handen. Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de bestelling klaarligt voor de fietskoerier. De consument ziet jouw aanbod op een prachtige manier en bestelt met groot gemak. Het loyaliteitsprogramma verhoogt de kans op meer aankopen en meer lokale bestedingen.

Klantbereik

Groot lokaal en regionaal bereik via desktop, tablet, mobiel, regionale media (omni-channel) optimalisatie en uitbreiding.

Kwalitatief platform

WeAreDelft.nl is nooit af. We blijven het verbeteren en optimaliseren. Zodat jouw aanbod steeds onweerstaanbaarder wordt. We maken continu technische verbeterslagen, verbeteren de klantreis en verhogen de conversie.

SEO

De artikelen die je via WeAreDelft.nl verkoopt eindigen door zoekmachineoptimalisatie hoog in de zoekresultaten. Dat vergroot weer het aantal kwalitatieve bezoekers en de kans op hogere verkoopcijfers!

Marketing

WeAreDelft.nl verleidt consumenten met campagnes (lokale en regionale) naar ons winkelplatform. Daarnaast zetten we SEA (betaalde zoekmachinemarketing) in, dat voor meer verkeer en hogere conversie zorgt.

Gemakkelijk zakendoen

Via je verkoopaccount hou je eenvoudig je verkopen bij en krijg je inzicht in je eigen verkoopprestaties. We maken de systemen erachter steeds gebruiksvriendelijker. Zo wordt verkopen via het platform steeds gemakkelijker, efficiënter en meer rendabel.

Financiële afhandeling

De financiële afhandeling van elke aankoop is centraal en automatisch geregeld. Jij én jouw klanten hebben hier geen omkijken naar.

Schaalvoordelen

Groot, groter, grootst! Je profiteert van schaalvoordeel, bijvoorbeeld op het gebied van marketing, verzending, logistiek en automatisering.

Loyalty programma

Het platform krijgt een loyaliteitsprogramma (fase II). Jouw klanten sparen punten om bij nieuwe aankopen te besteden. En verdienen extra punten als zij andere aanbrengen.

1 jaar

50 producten
Ongelimiteerd bedrijfprofielen, evenementen en blog artikelen aanmaken
Geen commissie op verkoop
GRATIS! Artikel en foto in de krant Delft op Zondag t.w.v. €225

Meer waarom redenen
Jaarlijks opzegbaar

½ jaar

50 producten
Ongelimiteerd bedrijfprofielen, evenementen en blog artikelen aanmaken
Geen commissie op verkoop

Meer waarom redenen
Opzegbaar per halfjaar

¼ jaar

50 producten
Ongelimiteerd bedrijfprofielen, evenementen en blog artikelen aanmaken
Geen commissie op verkoop

Meer waarom redenen
Opzegbaar per kwartaal

1 maand

50 producten
Ongelimiteerd bedrijfprofielen, evenementen en blog artikelen aanmaken
Geen commissie op verkoop

Meer waarom redenen
Maandelijks opzegbaar

1 maand

4 producten
Ongelimiteerd evenementen en één blog artikel
10% commissie op verkoop + €0,50 per verkocht item

Meer waarom redenen
Maandelijks opzegbaar

Schoon transport

WeAreDelft.nl werkt samen met de lokale Fier fietskoerier en Izipack om de bestellingen op te halen en te bezorgen bij de klant. Elke werkdag gaat de fietskoerier langs bij ondernemers tussen 15.00 en 17.30 waar bestellingen voor 14.00 zijn binnengekomen. Je hoeft dus alleen maar alles op tijd klaar te zetten en jouw klant heeft ‘s avonds alle spullen al in huis.