TOP 7

Goede

Voornemens

voor het nieuwe jaar

1

Duurzamer leven

Duurzamer leven. Dat willen we toch allemaal. Deelstroom Delft is een coöperatie opgericht door een groep enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor een duurzaam Delft. Op woensdag 25 november is de bouw van de collectieve zonnepaneel installatie De Buitenhof gestart. 64 deelnemers uit de omgeving participeren in de financiering en delen straks mee in de opwekking van duurzame energie. Er zijn nog een paar Stroomdelen beschikbaar, doe mee!

02

Gezond zijn en blijven!

NutriSwitch is een praktijk voor Orthomoleculaire therapie. Orthomoleculaire therapie kan mensen helpen met allerlei gezondheidsklachten waaronder darmklachten, energie problemen, huidproblemen zoals acne, eczeem, hormonale problemen, maar kan ook ondersteuning bieden bij de ziekte van Lyme en chronische ziekten. Met behulp van een bloedtest (een vingerprikje en een paar druppels bloed) kijken ze naar een disbalans en worden onder andere hormonale disbalans, vitaminen- en mineralen tekorten opgespoord. Je kunt pas iets doen als je weet waar je het over hebt.

03

Je rijbewijs halen

Waarom niet direct starten! 015 rijopleiding noemt zichzelf een betrouwbare rijschool in de regio met een uitstekende prijs-slagingskans verhouding. Zij gaan door waar anderen stoppen. Zij bieden nu via We Are Delft een speciaal Voordeelpakket aan waarbij alles in een zit! Zet hem op!

04

Je inrichting aanpakken

Een nieuw jaar, een nieuwe inrichting! Lekker bezig met je huis veranderen of inrichten? Bij Rodi Media ZH hebben ze foto behang (zonder naad) waarbij je elke print of foto op je muur, keuken of zelfs kast kunt laten plaatsen.

05

Haal gezelligheid in huis

De Kurk heeft samen met de andere ondernemers in de Kromstraat groetenuitdekromstraat bedacht. Je kunt hier online eten en drinken bestellen maar ook een quiz of zelfs een voordeur concert boeken. Hoe leuk is dat!

06

Voor jezelf beginnen

Voornemens je eigen bedrijf te starten? Pixlbar en Studio-2010 creative agency kunnen je helpen met met het ontwikkelen van je website, logo en social media. Geen idee nog welke kant je op wilt? Boek een creatieve brainstorm: 1 uur sparren met een professional. En ga vol energie aan de slag met je plannen!

07

Add something extra to your life!

Something Extra. De naam zegt het al. Hier kun je te gekke shoots doen met je familie, collega’s of alleen. Hoe leuk is het om dit alvast in te plannen dit jaar als de lockdown voorbij is. Iets heel leuks om naar uit te kijken!